Saturday, December 25, 2010

HaRi sAbtu Yang sESak

Hari sabtu di hari krismas memang amat menyesakkan. Port Dickson menjadi tumpuan. Sungguh memenatkan bila terpaksa meredah kesesakan jalan raya semata-mata untuk memasuki simpang ke rumah yang cuma tinggal 100 meter sahaja lagi. Sabarjela kan, hari hari redah jem pergi dan balik kerja, bila nak balik kampung, redah jem lagi di hujung minggu.  Akhirnya, balik rumah, pergi kenduri, ( jem jugak nak ke bukit pelandok..... rasanya perjalanan yang sepatutnya 30 minit menjadi 1jam lebih) dan balik rumah layan cd konsert celine dion. pergh, superb. seorang artis hebat, humble, friendly and fabulous.... saja nak paste lirik lagu ni,........... for u who touch my heart once ... :).....



My Heart Will Go On

Artist: Celine Dion
Everynight in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Once more, you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're one

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Once more, you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

There is some love
That will not go away

You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

Tuesday, December 21, 2010

HAPPY BIRTHDAY to ME.....

happy birthday to me... sweet 18teen... hihi plus 10!. Nearly thirty? gosh........... its been 28 years already?. Alhamdulillah, Y aAllah, moga kau panjangkan umur ku untuk aku mencari rahmat dan redha mu, dan moga ku temu kebahagiaan dunia dan akhirat. Insyaallah

Wednesday, December 15, 2010

Working 12 hours a day for 2 weeks... ARGHHHH

Sedang bekerja di malam hari dan memerlukan tempat untuk menjerit. ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Kalaulah aku seorang pakar dalam RS dan RT mesti dah siap kan?? tula, time duk consultant dulu gatal sangat nak blah cepat...kan dah x cukup pengalaman.......!

Apa nak buat. keje....tanggungjawab...

Wednesday, December 8, 2010

From Disember 2010 to Januari 2011

Salam Maal Hijrah. Semoga tahun ini lebih baik dari sebelumnya.

Seronok rasanya minggu ni, sebab bila jumpa jek staff tingkat lain, eh Cik Haiza dah kurus.. :))) sengih la panjang. Alhamdulillah. Cuma masalahnya, jerawat di muka pulak timbul  henti..besar lak tuh. Aiseh, klu masih naik lagi, akan saya cari OXY sajala....

Saturday, December 4, 2010

Jom, Have Fun In Mabul Island!



Pos ni telah dipos di blog jomtravel.wordpress.com. Tapi sebab terlupa passwordnya dan susah hendak mengemaskini semua blog, saya terlupa akan kewujudan blog ini. Malam terasa nak copy paste semula trip saya ke Pulau Mabul, salah satu pulau TERBAEKKK di Malaysia. Layan......


Jom, Have Fun In Mabul Island!



http://www.sipadandivingvacation.com
Have u ever heard of Mabul island, in Sabah? :) It is one of the most beautiful island in Sabah, and i felt so lucky to have a visit to that island on work basis. In other word…FREE :) .  well.. not entirely free. Its like a dream island, an island suitable for diving, snorkeling, sun bathing, or fish and corals watching, from just above the boardwalk. Imagine this.. strolling on a white sandy beaches, with a view of crystal clear water, where u can see the corals and colorful fishes and starfishes underneath.  Mabul Island is also popular, not just because of its corals reef,  and sandy beaches attractions, but also because its close proximity to Sipadan island (15 minutes ride from Mabul Island), one of the most popular island to divers around the globe, and a unique floating resort and restaurant, the Kapalai Island. Located in Semporna Sabah, these islands are the worlds attractions. So how to get there? Easy! From Kuala Lumpur, take a flight to Tawau, directly, or transfer by changing flight in Kota Kinabalu Sabah. Then from Tawau, take a 1 hour journey from Tawau to Semporna. After that, from Semporna, take a boat ride to the islands.

Nice view.....
Nice view…..

i'm holding a star fish!......yeee
i’m holding a star fish!……yeee

ye... i'm in Sipadan Island
ye… i’m in Sipadan Island

Smilling after having a nice lunch in Kapalai
Smilling after having a nice lunch in Kapalai
So whats so licking good about all the islands here? From my point of view, the beautiful view of the ocean, the beauiful corals, the beautiful floating chalet, the undeniable delicious buffet on Kapalai Island, a coral paradise for hardcore divers, a stress relief experience for the extreme workers, a paradise setting for honeymoon couples, and for nature lovers, absolutely a place to go.
Some notes for u:
  1. Sipadan Island available for 120 divers per day, so make sure u apply for the entrance permit from Sabah Park (if not mistaken) or through your travel agent before go to the island.
  2. Mabul island offers not just diving experience, but also 5 star acoomodation range from 400 to thousands per night.
  3. Buffet in Kapalai per pack is rm30 (in 2008). Kapalaialso offer resort accomadation, and water recreation activities.
  4. Kapalai is not quite an island. The 40 chalets are built on high wooden stilts in the middle of the ocean. So, u can enjoy the sights of marine life by strollin on the board walk.
  5. U can also stay in Semporna and take a day boat ride to the islands from Semporna.
  6. A camera is a must. Who knows, u might bump into Maya Karin or Erra Fazira :p
  7. Dont forget to stop by Semporna town and buy some pearls.
What can i conclude here, if you are looking for a place for honeymoon in Sabah, i’ll recommended Mabul Island or Kapalai island. But, make sure u save some cash around RM3000 per pack (if i’m not mistaken) . Still, depends on what u want to do. There are also  packages for diving that includes stay in Mabul Island, diving in Sipadan Island, and have lunch buffet in Kapalai Island. And for the backpackers, dont worry, u may find so many cheap hotels or motels in Semporna. Surf around the net. Here, i’ll ended this pages with some links for u for more information:
  1. Sipadan Diving Vacation
  2. Sabah tourism -Mabul Island

CINTA vs SUKA


Terbaca di blog orang lain berkenaan Cinta vs Suka. So terasa nak copy paste kat blog sendiri. Untuk sebarkan kepada kekawan semua. best kan. Layan..............

CINTA VS SUKA

Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.

Di depan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.
Tapi di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.
Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku...
Tapi jikalau kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum..
Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata...
Tapi di depan orang yang kita suka, lidah bebas berkata apa sahaja...
Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu...
Tapi di depan orang yang kita suka, kita akan tunjukkan imej yang sebenar...
Kita tidak boleh merenung mata orang yang kita cinta...
Tapi kita selalu merenung mata orang yang kita suka...

Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut menangis...
Tapi bila orang yang kita suka menangis, kita akan turut membuat dia
gembira...


Perasaan cinta bermula dari mata,
Perasaan suka bermula dari telinga...
Jadi, jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka, umpama kita
membuang telinga kita...
Tapi jika kita cuba menutup mata, cinta berbuah menjadi airmata

setiap orang yang akan mengalami ini dalam hidup mereka, cuma fikirkanlah
bersama-sama siapa yang anda cinta.
Tetapi, hakikatnya Cinta kepada Allah swt adalah lebih hakiki dan abadi

CINTA ibarat sebuah rumah tak perlu cantik, tak perlu mewah yg penting
kita bahagia didlmnya..
cintakan bunga, bunga akan layu
cintakan manusia, manusia akan mati
cintakan Allah ,akan kekal selamanya..