Wednesday, November 7, 2012

Dunia tablet ku : Game Tiny Village

Saya bukan kaki main game. Tapi sejak menggunakan Samsung Tab 2 10.1, macam-macam game dah di install ke dalam tab saya. Antara game yang saya dan encik suami taat setia bermain ialah game Tiny Village. Kenapa ya? sebab paling utama, game ini amat comel paparannya... amat menarik perhatian. kedua, seronok membina 'village' yang semakin berkembang... rasanya dah hampir 3 bulan main game ni,
ke tiga, dalam game ni ada assignment assiggment yang perlu dibuat, so kene cari duit, bela dinosaurs yang comel-comel dan terakhir sekali, sebab ia takde ending..... entah bila akan kebosanan, belum tahu lagi. Dan bila rasanya nak maklumat tambahan, seperti macamana nak fuse kan dinosaur untuk dapatkan dinosaur baru... boleh tengok dekat web Tiny Village Wiki.

*Seronok layan sebab tab senang nak bawa, kat tepi jalan sambil tunggu encik suami ambik pun bleh layan tiny village.







No comments:

Post a Comment